جهت تزریق دوغاب سیمان ورودی چالهها را با ملات گچ یا گچ و سیمان مسدود کرده و شروع به تزریق دوغاب سیمان میکنند.
علت بستن صفحه سرمیخ ایجاد سطح بزرگتر برای جلوگیری از برش پانچ و سوراخ شدن بتن شاتکریت است.
هنگام انجام عملیات تزریق و بعد از جاگذاری میلگردها در چالهای حفر شده، لازم است تا تزریق در اطراف میلگردها انجام شود. در این مرحله لازم است از صحت تزریق کامل در اطراف میلگرد اطمینان حاصل پیدا کرد.
این روش جهت پایدارسازی جدارههای تونل و سازههای زیرزمینی به کار میرود. همچنین در پروژههای احداث بزرگراهها و راهآهنها نیز کاربرد دارد.
تزریق دوغاب سیمان یک روش پایدارسازی گود و بهسازی خاک است که با استفاده از دستگاهی به همین نام، انجام میشود. این ابزار مسئولیت انتقال دوغاب را در عملیات نیلینگ بر عهده دارد.
آیا میدانید مهار متقابل یا استرات چیست ؟ آیا با مزایا و معایب سازه نگهبان مهار متقابل آشنا هستید؟!
دیوارهای مختلف نگهبان هر یک دارای مزایا و محدودیت های ویژه ای بوده که به فرآخور پروژه ها میتوان از هر یک یا تلفیق آنها استفاده نمود.
لطفا رمز عبور یکبار مصرفی که برای شما پیامک شده است را وارد نمایید
نیلینگ یک روش پایدارسازی خاک است که به منظور جلوگیری از ریزش خاک و دیوار و افزایش امنیت از آن استفاده میکنند.
برخی از کاربردهای نیلینگ چیست وسیع این روش تسلیح خاک شامل پایدارسازی شیب های طبیعی و یا ترانشههای مجاور راه ها، تعریض راه ها، گودبرداری در مجاورت سازههای موجود، پایدارسازی و مقاوم سازی سازههای نگهبان قدیمی و … می باشد.
خاکهای ریزدانه یا چسبنده ممکن است شامل رسهای سفت تا سخت، لایهای رسی، رسهای لایدار، رسهای ماسهای، لایهای ماسهدار و ترکیبی از آنها باشد.
همچنین، در متد میخ کوبی، قسمت کمتری از خاک به حالت مسطح در میآید که باعث کاهش تخریب محیط و حفظ زمین میشود.
نیلینگ یا میخکوبی، یکی از روشهایی است که در آن دیوارههای سطوح شیبدار و گودبرداری شده، به وسیله نیلها یا همان میلگردهای فولادی به اصطلاح مسلح میشوند. در این روش نیلها در فاصلههای نزدیک بهم درون گمانهها قرار میگیرند و سپس به وسیله دوغاب سیمان، داخل آنها پر میشود تا هم از خوردگی میلگردها جلوگیری شود و هم انتقال نیرو بین خاک و میلگرد بهتر انجام شود.
از مهم ترین مزایا و علتهای استفاده از روش نیلینگ، میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
Comments on “Little Known Facts About نیلینگ.”